O nama

Dragi posjetitelji, dobrodošli na Funexperts web stranice!

Osnovna djelatnost tvrtke Funexperts d.o.o. je opremanje dječjih igrališta na otvorenom i dječjih igraonica u zatvorenom prostoru. Kroz naziv Funexperts, tijekom proteklih godina izgradili smo prepoznatljiv brand, sa sloganom “we take fun seriously” (mi zabavu shvaćamo ozbiljno), što potvrđuje niz realiziranih projekata i referentna lista naših dosadašnjih klijenata i partnera.

Specifičnost naše tvrtke je što tržištu nudimo jedinstvene i atraktivne koncepte za opremanje prostora za dječju igru i slobodno vrijeme, uz više nego konkurentne cijene, te profesionalan i kvalitetan odnos prema klijentima. Zadovoljstvo kupaca i krajnjih korisnika (djece) je naš prioritet.

Kada god se djeca igraju, ona se razvijaju i uče, stoga je iznimno važno djeci ponuditi sadržaje za igru sa tzv. visokom igračom vrijednošću. Igra je vrlo važan faktor za socijalizaciju najmlađih, kao i za razvoj fizičkih i motoričkih sposobnosti, te razvijajnje intelektualnih i sposobnosti učenja, imaginacije i međusobne komunikacije.

Imajući u vidu te faktore, u našoj ponudi se nalaze igrala i artikli vrlo visoke igrače vrijednosti, uz izuzetno privlačne dizajne i beskompromisnu kvalitetu i sigurnost.

Ne samo da nam je zadaća omogućiti djeci obilje igre, radosti i zabave, cilj nam je i da se odrasli u pratnji djece osjećaju sigurno, te da bezbrižno omoguće djeci da koriste naše instalacije.

Tome u prilog govori i činjenica da smo jedna od prvih tvrtki u HR u ovoj djelatnosti, sa certifikacijom o pohađanju stručnog seminara i poznavanju norme HRN EN 1176:2008, koja pokriva sigurnosne aspekte svih igrala i opreme koja se koriste na dj. igralištima. 

Spomenuti ćemo ovdje i naše najvažnije partnere, jer bez njih ova priča ne bi bila potpuna: LEDON (Danska), VINCI (Poljska), NOVUM (Poljska), CMR PLAY (Turska), ITALVENETA DIDATTICA (Italija), JOEF DESIGNSTUDIO (Nizozemska).

Više o kvaliteti korištenih materijala i sugurnosnim odlikama možete pronaći u dijelu:  Materijali i sigurnost

Želimo Vam ugodan boravak i uživanje u listanju naših stranica.

Funexperts d.o.o.

Zagrebačka 11

48214, Sv. Ivan Žabno (HR)

Tel/Fax: + 385 48 851 516

GSM: + 385 91 393 9440

Email: info@funexperts.hr

Brzi upit
    Funexperts d.o.o. - dječja igrališta i dječje igraonice