Dječje igralište hotela Epidaurus u Cavtatu (4 – 2017)

Investitor nam je predstavio plan, uz poziv za dostavu ponuda na natječaj, da žele kompletno urediti i renovirati zapušteno dječje igralište, na terenu od preko 700 m2. Prema uputama koje smo dobili za izradu prjedloga ponude, u igralište je trebalo uključiti jednu veću kombiniranu – multifunkcijsku spravu, jednu manju (za manje uzraste), ljuljačke, vrtuljak, te nekoliko klackalica, kućicu za igru i sl. Sukladno tim uputama, pripremili smo prijedlog ponude, sa predloženim spravama i rasporedom na terenu. U našu uslugu, uz dobavu sprava i opreme i njihovu ugradnju, bili su uključeni i radovi na pripremi terena igrališta – demontaža i uklanjanje starih, dotrajalih igrala, iskopi i betoniranje podloga za svaku pojedinu spravu, te završno oblaganje podloga (po ugradnji sprava) zaštitnim podnim oblogama od reciklirane gume.

Kod pripreme terena, trebalo je iskopati oko 80 m3 površinskog sloja zemlje / terena, tamponirati, izravnati, definirati rubnjacima i betonirati cca 400 m2 sigurnosnih zona podloga za svaku spravu.

U ugovorenom roku, od nepuna dva mjeseca po prihvaćanju naše ponude, projekt je bio završen i igralište predano na korištenje.

Funexperts d.o.o.

Zagrebačka 11

48214, Sv. Ivan Žabno (HR)

Tel/Fax: + 385 48 851 516

GSM: + 385 91 393 9440

Email: info@funexperts.hr

Brzi upit
    Funexperts d.o.o. - dječja igrališta i dječje igraonice