Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Kako bi dječje igralište bilo sigurno za korištenje, uz sigurne i ispitane sprave i igrala, nužno je povesti računa o izvedbi sigurnosne i zaštitne podloge. To je moguće izvesti na više načina, a daleko najkvalitetnija opcija je oblaganje terena igrališta podnim obogama od reciklirane gume.

U našoj ponudi nalaze se kvalitetne zaštitne podne obloge od navedenog materijala. Radi se o tablama u standardnim dimenzijama 50 x 50 cm (opcionalno 100 x 100 ili 100 x 50), raznih debljina, od 3 do 8 cm i nekoliko opcija boja. Gumene podne obloge su certificirane prema normi EN-1177, odlikuju se visokim stupnjem zaštite pri padu ili udaru, neklizajuče su, vodootporne, neotrovne, uz veliku otpornost na temperaturne razlike, UV stabilnost itd.  

Sastav / presjek zaštitne obloge (table od gume) u standardnoj izvedbi – gornji obojeni sloj od SBR gumenog granulata Ø 0,5 – 2.5 mm, sa poliuretanskim vezivom, donji sloj od crnog SBR gumenog granulata Ø 1,0 – 4,0 mm,  sa bezbojnim poliuretanskim vezivom. Ploče su izvedene tako da se kod postave spajaju sistemom plast. konektora i utora uzduž bočnih strana. Također, za trajniju izvedbu, table se mogu lijepiti za podlogu (beton) primjenom odgovarajučeg ljepila. 

Uz standardne podne obloge, nudimo i završne elemente: uglove i rubnjake sa nagibom, te razne druge opcije izvedbi i boja.

Također, nudimo i kvalitetna rješenja antistress podnih obloga za interijere – igraonice u zatvorenom prostoru. Ovdje se radi o oblogama od guste sintetske pjene, tzv. EVA materijal, poznate i pod nazivom podne puzzle. Standardne dimenzije obloga iz ove ponude su 60 x 60 x 2 cm. Karakteristike ovih obloga su odlična zaštitna svojstva pri padu, toplinska i zvučna izolacija, dug životni vijek, jednostavna postava i održavanje. CE certificirano.

Preuzmite katalog podnih obloga (kliknite ovdje)