Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Uz atraktivan program sprava i opreme za dječja igrališta, uža specijalnost su nam i tzv. Softplay igraonice, namijenjene smještaju u interijerima (uobičajnih naziva – kavezi ili labirinti). Softplay koncept je najpopularniji  i najtraženiji kod uređenja dječjih igraonica u zatvorenom prostoru. Radi se o igraonicama kombiniranih struktura raznih dimenzija, na jednoj, dvije ili više etaža, u sklopu kojih je ukomponiran niz raznih sadržaja i aktivnosti, poput cijelog malog grada – igraonice. To su u osnovi kavezaste strukture od metalnih pocinčanih cijevi, kompletno obloženih posebnim vinilnim  zaštitnim oblogama i zatvorene PE zaštitnom mrežom.                                                

U Softplay igraonici djeca će naći apsolutno sve što im treba za sate bezbrižne igre, ujedno i za razvitak intelektualnih i motoričkih sposobnosti. Mnoštvo raznih zabavnih i edukativnih sadržaja, labirinata, prolaza, penjalica, tobogana i interaktivnih elemenata (čak i integrirani poligon sa zračnim topovima), pružiti će djeci mnoštvo izazova i voditi ih u istraživanje. Uz sve navedeno, Softplay teško da ima alternativu kod koncipiranja igraonica u interijerima. Uz visoku edukativnu, igraču i zabavnu vrijednost, Softplay odlikuje i vrhunska ergonomija posebno prilagođena dječjem uzrastu, kao i besprijekorna funkcionalnost i sigurnost.

Primjeri designa ovakvih igraonica na web stranicama uglavnom prikazuju grafička rješenja i mogućnosti izvedbe, te ne moraju nužno  prikazivati gotov proizvod. Osnovno, kada se radi o igraonicama tipa SOFTPLAY, kupcima / naručiteljima nudimo izradu rješenja i dizajna, prema raspoloživim dimenzijama prostora i određenim parametrima u pogledu namjene, lokacije i dobnoj strukturi djece – krajnjih korisnika.

Ono što nudimo je zaista kvalitetna oprema, sigurna, certificirana prema EN normama, na nivou kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača uz atraktivan dizajn i visoku funkcionalnost, a uz cijene i do 30% niže od sličnih ponuda na tržištu. U svakom slučaju, kod nas dobivate apsolutno najbolji omjer kvaliteta / usluga / cijena.

Kako biste dobili bolju viziju o mogućnostima izvedbi, u smislu različitih konfiguracija (prema prostoru), te nekih od  primjenjivih tema, predstavljamo nekoliko dizajnerskih predložaka. 

U nastavku primjeri dizajna u PDF-u:

Na slijedećim primjerima smo stavili po dvije slike za usporedbu – prva je fotografija instalirane igraonice (detalja), a druga je izvod iz grafičke prezentacije (dizajna).